Am ceva sa-ti spun Episodul 3 online din 15 octombrie 2015

0 comentarii


 Am ceva sa iti spun Episodul 3 online din 15 octombrie 2015

 Un invitat surpriza este si Smiley care vine pentru o tanara pe nume Carmen, care ii declara iubirea sotului ei, care este militar in Afganistan.

 Magda este o tanara, care sta in scaun cu rotile, iar ea a venit la aceasta emisiune pentru a spune un sincer Te iubesc, mamei ei, care a fost langa ea in clipele grele si a ajutat-o caci nu se putea descurca singura. Ea este un cunoscut manechin si lucreaza pentru contracte in afara tarii. Daniel Buzdugan vine sa ii faca o surpriza.
Server IServer II


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Am ceva sa-ti spun Episodul 3 online din 15 octombrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri