4GOT10 2015 film online subtitrat

0 comentarii
4GOT10 2015 film online subtitrat


  4GOT10 2015 film online HD subtitrat in romana

 Un barbat pe nume  Brian Barnes (Johnny Messner) se afla in deşert fara voia lui si fara sa stie de ce este acolo. Langa el sunt opt cadavre, multe kilograme de cocaina si câteva milioane de dolari.


 Filmul The Good, the Bad, and the Dead, este un film de acțiune, Thriller, Western si polițist. Brian este acum urmairt de traficantii de droguri, care vor prada si banii. El este urmarit si de politie care cred ca el este un traficant de asta fuge cu atatia bani. Si un sherif corupt isi doreste cu ardoare acesti bani. Este un film de actiune cu o nota de 4,2.

 In rolurile principale joaca actorii celebri: Dolph Lundgren, Danny Trejo, Johnny Messner siVivica Fox.Vezi filmul online 4Got10 (2015), în calitate HD 720p şi cu subtitrare în RomânăSERVER 2
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "4GOT10 2015 film online subtitrat"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri