X FACTOR Sezonul 5 EPISODUL 2 online 18 septembrie 2015

0 comentarii
X FACTOR Sezonul 5 live online


 Vineri 18 septembrie 201 5urmareste X FACTAOR Sezonul 5 Episodul 2 online integral.

 Este seara in care pe scena va urca un concurent ce va cnata in arabaeasca. Publicul va fi foarte incantat si ii va da 3 de da.

 Spectacolul X FACTOR poate fi urmarit live de la ora 20:30 joi pe Antena 1 HD live

 Astazi il vom cunoaste pe Petcu Alexandru care va interpreta o piesa hip-hop, dar ne va incanta si cu pop si muzica populara, el imitandul aproape perfect pe regretatul Liviu Vasilica.

 Urmareste si tu XFACTOR Sezonul 5 Episodul 2 live online din data de 17.09.2015Video 1 X FACTOR Sezonul 5 Episodul 2 live pe internet din data de 18.09.2015 Partea IPartea IIPartea IIIPartea IV

Partea I Partea IIPartea IIIPartea IV


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "X FACTOR Sezonul 5 EPISODUL 2 online 18 septembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri