Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 2 25 septembrie 2015 online

0 comentarii

Vocea Romaniei Sezonul 5 2015 online


 Urmareste Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 2 de vineri 25 septembrie 2015 online pe PROTV.

 Vineri seara in episodul 2 pe scena urca un tata cu fica lui. Tatal este de moda veche si canta piese mult mai vechi, de mult uitate. El intra primul, dar nu se intoarce nici un jurat. Cand intra fata lui de doar 19 ani, singurul care se intoarce este Marius Moga

 O alta voce foarte placuta este cea a Roxana Morar, care a intors toate cele patru scane ale juratilor. ea cantat piesa "Under", compozitie marca Alex Hepburn.

 Vineri 25 septembrie 2015 , este seara in care inca 8 concurentii sunt alesi si vor merge mai departe alaturi de echipa din care fac parte.


Prima parte din Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 2 video integral online

Server 2Server 3


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 2 25 septembrie 2015 online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri