Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 1 18 septembrie 2015 online

0 comentarii Urmareste Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 1 din 18 septembrie 2015 online pe PROTV.

 Alaturi de antrenorii Loredana Groza, Marius Moga, Tudor Chirila si Smiley, vom trai momente de neuitat. Pe scena vor urca voci incredibil de bune, dar inca necunoscute. Oare unde erau ascunse aceste voci si de ce nimeni nu le-a descoperit pana acum?

 O faza comica va avea loc diseara in show-ul Vocea Romanei, atunci cand antrenorii se vor lupta pentru o tanra cu voce de aur, ei vor lupta in rime, doar doar sa ii castige inima si sa intre in echipa lor.


Prima parte din Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 1 video integral online Partea II Partea IIIPartea IV

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Vocea Romaniei Sezonul 5 Episodul 1 18 septembrie 2015 online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri