Visuri la cheie sezonul 2 episodul 2 online 30 septembrie 2015

0 comentarii
Visuri la cheie episodul 1 online


  Dragos Bucur va prezinta alaturi de Dedeman al doilea episod din Visuri la cheie sezonul 2 episodul 2 online video integral.

 Episod 2 din emisiunea Visuri la cheie de la ProTV se filmeaza in Bucuresti, la familia Ilioaica. Fiul lor Stefan s-a nascut prematur si a stat la incubator, fapt pentru care a ramas orb, din cauza luminii din incubator.

 Parintii lui Stefan, Alexandru si Elena s-au luptat si au renuntat la tot pentru el, ei cheltuind toti banii lor pentru a il opera pe Stefan. Toate medicamentele si operatiile nu au reusit prea multe, el tot nu reuseste sa vada nici in prezent.
Unde pot vedea Emisiunea Visuri la cheie sezonul 2 episodul 2 online 30 septembrie 2015 pe internet
partea 1PARTEA 2


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Visuri la cheie sezonul 2 episodul 2 online 30 septembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri