Visuri la cheie sezonul 2 episodul 1 online 23 septembrie 2015

1 comentarii
Visuri la cheie episodul 1 online


  Dragos Bucur este prezentatorul care va asteapta la primul episod din Visuri la cheie sezonul 2 episodul 1 online.

 Debutul emisiunii Visuri la cheie de la ProTV vine cu o poveste cutrmuratoare, Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si arhitectul peisagist Dragos Isacescu vor merge la familia Viorica Tismaneanu, o mama care se chinuie zi de zi pentru cei doi fii ai ei, sa aiba macar o bucatica de paine pe masa.

 Visul lor a fost mereu sa aiba o casa mare si o curte spatioasa cu loc de joaca pentru cei doi copii. Astfel totii membrii familiei vor pleca intr-o vacanta ce nu au avut-o niciodata, iar ei cand se vor intoarce vor vedea casa total schimbata.
Emisiunea Visuri la cheie sezonul 2 episodul 1 online 23 septembrie 2015

Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Visuri la cheie sezonul 2 episodul 1 online 23 septembrie 2015"

Angela Prodan Prodan spunea...
27 septembrie 2015, 16:40

Super dar sunt foarte multe persoane care au nevoie de ajutor din pacate si eu si copilul meu urmăresc si ma simt bine cand vedem Asa speram ca o sa ne contactați si pe noi 0743400785 multumesc

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri