Vacanta Mare Leana s-a Intors Episodul 5 Online 26 septembrie 2015

0 comentarii

Vacanta Mare Leana s-a Intors Online

 Vezi pe internet Vacanta Mare Leana s-a intors episodul 5 Frumoasa si bestia online sambata 26 septembrie  2015 difuzat de Kanal D.

 Episodul cinci se numeste Frumoasa si Bestia , se numeste asa deoarece Leana isi facu o masca de infrumusetare, una verde si se imbhraca in negru cu gluga. Ea nu isi dadu seama, dar a inceput sa sperie satenii cu infatisarea ei. Toti cred ca a venit moartea in sat sa ii ia.

 Umbla vorba prin sat ca Diarela, a cumparat intregul sat si acum locuitorii satului trebuie sa se mute: "cu catel, cu purcel cu tot."
Video Vacanta Mare Leana s-a Intors Episodul 5 Online 26.09.2015 reluareServer 2Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Vacanta Mare Leana s-a Intors Episodul 5 Online 26 septembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri