Vacanta Mare Leana s-a Intors Episodul 4 Online 19 septembrie 2015

0 comentarii

Vacanta Mare Leana s-a Intors Online

 Vezi pe internet Vacanta Mare Leana s-a intors episodul 4 online sambata 19 septembrie  2015 difuzat de Kanal D.

 Episodul 4 aduce noi idei in creierul foarte mic al Leanei. Ea se gandeste sa pregateasca o prajitura cu, cucuta pentru Mitica, ca sa moara. Costel se poare ca gustat si el din prajitura si trage de moarte, se tavaleste pe jos de dureri si greturi si cu ultimele puterii ii lasa mostenire toata averea, sotiei sale. Leana la inceput nu il crede, dar se minuneaza cand de sub pat scoate 3 tablorui de Grigorescu, iar din soba bijuterii din aur.

 La KanalD serialul romanesc de comedie Vacanta Mare Leana s-a intors episodul 4 online

 Ea acum este foarte bogata si tipa prin sat ca este bogata, ea nu a tinut cont ca Costel a zis sa nu zica nimanui si din aceasta cauza va avea de suferit.

Video 1 Vacanta Mare Leana s-a Intors Episodul 4 Online 19.09.2015 reluareServer 2Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Vacanta Mare Leana s-a Intors Episodul 4 Online 19 septembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri