Universitatea Cluj FC Steaua Bucureşti Cupa României live online 24.09.2015

0 comentarii
Universitatea Cluj FC Steaua Bucureşti Cupa României live online 24.09.2015


 Astazi 24 septembrie 2015 puteti urmari meciul Universitatea Cluj - FC Steaua Bucureşti Cupa României live online de la ora 20:30 pe ProTV

 Meciul Universitatea Cluj FC Steaua Bucureşti este transmis in direct pe internet de pe Cluj Arena.

 Stadionul va fi arhiplin, acest fapt este confirmat de cei din coducerea stadonului care au declarat ca biletele s-au vandut ca painea calda.
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Universitatea Cluj FC Steaua Bucureşti Cupa României live online 24.09.2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri