UNGARIA ROMANIA live online TVR 1 4 septembrie Euro 2016UNGARIA ROMANIA live online TVR 1 4 septembrie Euro 2016


 Vineri seara 4 septembrie 2015 Romania joaca acasa cu reprezentativa Ungariei, meci contand pentru EURO 2016.

  Partida de fotbal este pentru EURO din 2015, este live, in direct pe TVR 1 pe FanaticTV, apasand aici.


Romania ocupa primul loc in Grupa F cu 14 puncte, iar Ungaria este pe locul 3 cu 11 puncte. Locul doi este ocpuat de Irlanda de nord. Daca invingem in aceasta seara, Ungaria este practic scoasa din cartile pentru calificare, iar noi suntem cu un pas mai aproape de o calificare la un campionat european.

 Anul trecut Romania a facut un egal, pe terenul Stadionul National, dupa un meci in care am condus si am fost egalati in minutul 82.

  Echipe probabile ce vor intra in teren.

  ROMANIA: portar Tătărușanu (ex-Steaua) - Papp (Steaua), Chiricheș (ex-Steaua), Dr. Grigore (ex- Dinamo), Raț (ex-Rapid) - Prepeliță (ex-Steaua), Hoban (ex-Petrolul) - Ad. Popa (Steaua), L. Sînmărtean (ex-Steaua), Torje (ex-Dinamo) - Keșeru (ex-Steaua).

 Urmariti un meci de interes maxim Ungaria Romana live calificari Euro 2015

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri