Te cunosc de undeva Sezonul 8 Episodul 1 online


Te cunosc de undeva Sezonul 8 online      Urmareste sezonul 8 din Te cunosc de undeva episodul 1 video online din 12 septembrie 2015

  A inceput un nou sezon Te cunosc de undeva in care protagonistii principali vor fi Andreea Antonescu, Adrian Enache, Carmen Simionescu, Nadir, Cezar Ouatu, Tania Popa, Șerban Copoț și Florin Ristei, Viorica și Margherita din Clejani.

 Primul sezon in care sunt 9 concurenti. Viorica si Margherita din Clejani sunt o exceptie de la regula si intra in competitie, impreuna. In aceasta seara ele vor fi transformate in Goran Bregovic și Emir Kusturica.

 Tania Popa se va transforma in Connect-R , Șerban Copoț va avea ca transformare pe Uddi și va cânta “Aseară ți-am luat basma”.

 Va dorim vizionare placuta!  Te cunosc de undeva sezonul 8 episodul 1 12 septembrie 2015 online reluare Video 1

Partea 2


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri