Splash Vedete la apă Sezonul 3 Finala Episodul 13 Online


Splash Vedete la apă online


  Duminica 13 septembrie 2015 urmareste  Splash Vedete la apă Marea Finala Sezonul 3 in online pe internet..

 In marea finala avem o surpriza extraordinara: Toti concurentii vor sari in apa in pereche de cate doi, astfel ca : Vladimir Drăghia cu Andreea Antonescu,Natalia Mateuț sare cu Giani Kiriță, CRBL cu Antonio Dos Santos și Șerban Copoț cu Florin Neby.

 La finalul sezonului, toti prezentatorii si juriul sar in apa, dar de data aceasta a era sa fie o nenorocire. Pepe o i-a pe Diana in brate si sare impreuna in apa, moment in care Diana a intrat in panica si s-a dus la fund, ea nestind sa inoate. Pepe a sarit sa o ajute dar il tragea si pe el la fund. Totul s-a sfarsit cu bine in momentul cand Bogdan "Bobo" Ionita, unul dintre antrenorii concurentilor  a sarit in ajutotul Dianei vazand ca ea nu reuseste sa iasa la suprafata. A fost un cosmar pentru Diana care s-a speriat groaznic.

 In marea finala vom avea parte si de o surpriza foarte frumoasa. Florin Neby o va cere in casatorie pe iubita lui, Andreea. Andreea este insarcinata in 4 luni de zile si ii va aduce pe lume lui florin un baietel.

 Splash vedete la apa sezon 3 finala online vom vedea in seara aceasta de la ora 20:30, pe A1 si pe acest site online.Splash vedete la apa sezon 3 finala Antena 1Partea 2Partea 3Partea 4


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri