Poftiţi pe la noi Poftiţi de vă iubiţi episodul 1 online 14 septembrie 2015

0 comentarii
Poftiţi pe la noi Poftiţi de vă iubiţi


 Poftiţi de vă iubiţi episodul 1 online la Antena 1 14 septembrie 2015 pe internet

 Un nou show cu NEA MARIN, vedeta de la Antena 1. El impreuna cu bucatarii: FLorin, Sorin si Catalin Scarlatescu ...

 In aceasta seara trebuie sa pregateasca nunta unor pitici. Ajutoare vor fi vedetele Andreea Mantea, Daniela Crudu, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu care se framanta si muncesc de le sar capacele. Nea Marin cordoneaza echipa cum nu o poate face nimeni.


Poftiţi pe la noi Poftiţi de vă iubiţi episodul 1 online

 Cea mai tare faza a editiei este faptul ca Nea Marina a trebuit sa care mireasa pe tot timpul acestei nunti. Cei doi miri au 1,20 metri inaltime si recunosc ca au avut o viata foarte grea. Cristian a intalnit-o pe Madalina la circ, iar de atunci sunt de nedespartit. Nunta ava avea loc la Constanta.

Poftiţi de vă iubiţi episodul 1 online la Antena 1 14 septembrie 2015

Server II


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Poftiţi pe la noi Poftiţi de vă iubiţi episodul 1 online 14 septembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri