Poftiţi de vă iubiţi episodul 6 online 29 septembrie 2015

0 comentarii
Poftiţi pe la noi Poftiţi de vă iubiţi


  Poftiti pe la noi Poftiţi de vă iubiţi luni episodul 6 video integral online 29 septembrie 2015 pe internet

   Este al doilea episod in care Nea Mărin, Cosmin Seleşi, Margherita, Flavia şi Giani Kirita, lucreaza de zor pentru nunta dansatorului Genil Hasim, cel care a dansat cu Tarkan. Ei fac tot posibilul si imposibilul pentru a face ca nunta sa fie foarte frumoasa. AU mers sa caute niste cantareti tatati, asa cum este si mirele si au reusit sa bata palma cu toate ca nunta era doar peste cateva zile.

 Nunta va avea loc iar mirii vor fi plimbati cu o masina de epoca, decapotabila de mare finete.Poftiţi de vă iubiţi Sezonul 1episodul 6 online la Antena 1 29 septembrie 2015

Server IServer II


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Poftiţi de vă iubiţi episodul 6 online 29 septembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri