Poftiţi de vă iubiţi episodul 5 online 28 septembrie 2015

0 comentarii
Poftiţi pe la noi Poftiţi de vă iubiţi


  Poftiti pe la noi Poftiţi de vă iubiţi luni episodul 5 online 28 septembrie 2015 pe internet

  Nea Mărin, Cosmin Seleşi, Margherita, Flavia şi Giani Kirita, doresc sa ii realizeze cel mai mare vis al dansatorului Genil Hasim, cel care a dansat cu Tarkan. El danseaza de la varsta de 14 ani. Acum este cu Claudia si fac un cuplu foarte frumos. Sunt impreuna de 3 ani si isi doresc o castoarie ca in vis, dar car enu si-o permit.

 Genil a cerut-o in casatorie pe Claudia si povesteste cum ii tremurau genunchi de emotie si bucurie. Ea a raspuns fara sa stea pe ganduri ca DA vrea sa se casatoreasca cu el.Poftiţi de vă iubiţi episodul 5 online la Antena 1 29 septembrie 2015

Server IServer II


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Poftiţi de vă iubiţi episodul 5 online 28 septembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri