Poftiţi de vă iubiţi episodul 4 online 22 septembrie 2015

0 comentarii
Poftiţi pe la noi Poftiţi de vă iubiţi


  Poftiţi de vă iubiţi marti episodul 4 online 22 septembrie 2015 pe internet

  NEA MARIN,  a oferit o surpriza tinerilor miri, el a dansat pentru ei intr-un costum popular, alaturi de un ansamblu in care facea pare chiar fica lui Marin. In timpul pregatirilor, prezentatorul emisiuni, s-a lovit cu un scaun, el dand vina pe Spike, ca l-ar fi blestemat.


 Elena şi Cosmin sunt cei pentru care nunta trebuie sa fie cea mai frumoasa si sa faca senzatie cum ei nici nu au visat.


Poftiţi de vă iubiţi episodul 3 online la Antena 1 21 septembrie 2015

Server IServer II


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Poftiţi de vă iubiţi episodul 4 online 22 septembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri