Poftiţi de vă iubiţi episodul 3 online 21 septembrie 2015

0 comentarii
Poftiţi pe la noi Poftiţi de vă iubiţi


  Poftiţi de vă iubiţi episodul 3 online la Antena 1 21 septembrie 2015 pe internet

  NEA MARIN,  impreuna cu Diana Munteanu, Rona Hartner, Speak şi CRBL ii ajuta pe acesti tineri sa aiba o nunta ca in povesti, sa isi indeplineasca un vis la care nici macar enu viseaza.

 Elena şi Cosmin sunt doi tineri cu grave blobleme fizice. Elena sufera de parapareză spastică și miopie, iar Cormin de o tumoră benignă pe creier.Poftiţi de vă iubiţi episodul 3 online la Antena 1 21 septembrie 2015

Server II


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Poftiţi de vă iubiţi episodul 3 online 21 septembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri