MasterChef Sezonul 6 episodul 6 online 29 septembrie 2015

0 comentarii
Master Chef Sezonul 6 online

 MASTERCHEF SEZONUL 6 EPISODUL 6 ONLINE show-ul de la Pro tv din 29 septembrie 2015.

  Marti episod 6, ziua in care concurentii merg la stana pentru a pregati ceva specific din carne de oaie, brnaza si mamaliguta. Aici au fost eliminati primii concurentii.

 In bucataria MAsterchef trebuia sa pregatieasca un preparat in 60 de minute, dar cand chefii au zis ca mai au doar 10 minute, unul dintre concurenti a intrat in panica si din graba a dat foc la tigaie, moment in care a intrat in panica si nu stia ce sa faca. Atunci chef Florin a venit si a acoprit tigaia, moment in care s-a stins. Totul a fost din cauza ca a apus prea mult vin.


 Opt dintre concurentii au fost eliminati, dar li s-a mai dat o sansa, cinci dintre ei vor ramane inca in competitie. Cine sunt oare acestia ?

 Al saselea episod din "Master Chef" se poate vedea in direct la ProTV accesand acest AICI dar si in reluare in aceasta pagina.  Video Master Chef episodul 6 din sezonul 6 video integral reluare.

Server IServer II

Server IIIDă-ne un like :

Comments

0 comments to "MasterChef Sezonul 6 episodul 6 online 29 septembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri