MasterChef Sezonul 6 episodul 5 online 28 septembrie 2015

0 comentarii
Master Chef Sezonul 6 online

 MASTERCHEF SEZONUL 6 EPISODUL 5 ONLINE show-ul de la Pro tv din 29 septembrie 2015.

  Incepand cu episodul sase, incep probele eliminatorii, probe ca ii vor elimina pe unii dintre ei si le vor arata daca au meritat sau nu sortul ce l-au primit. Vor ramane doar 24 de concurenti.

 Tudor si Victor vor ajunge direct in bucataria Masterchef, deoarece ei au fost cei mai buni si au impresioant foarte mult juriul chiar de la prima aparitie in concurs. Ei au pus pasiune si munca in preparatele cu care s-au prezentat in fata juratilor si au invins.

 Al cincilea episod din "Master Chef" se poate vedea in direct la ProTV accesand acest AICI dar si in reluare in aceasta pagina.  Video Master Chef episodul 5 din sezonul 6 reluare.

Server I/Partea IServer II/Partea I

Partea IIPartea III


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "MasterChef Sezonul 6 episodul 5 online 28 septembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri