Master Chef ProTV Sezonul 6 episodul 1 online

0 comentarii
Master Chef Sezonul 6 online

 Master Chef  Sezonul 6 episodul 1 emisiunea de la Pro tv din 14 septembrie 2015.

  Incepe un nou sezon Masterchef, un nou sezon cu noi reguli. Toti cei 3 chefi vor avea cate un sort de aur, care il va trimite pe unul dintre concurenti direct intre cei 24 din bucataria MasterChef, fara nici un fel de departajare.

 Ca si o a doua regula, toti concurentii se vor bate pentru insigna salvatoare, insigna care ii va ajuta sa scape de testul fulger pe ei sau o pot darui altui concurent.

 Primul episod din "Master Chef" se poate vedea in direct la ProTV accesand acest AICI dar si in reluare in aceasta pagina.


 In prima edirie, prezentatorii vor avea parte de o surpriza. Un concurent va face o cerere in castorie, iubitei lui.

 (master sef, master chef episodul 1, masterchef 14.09.2014 video ProTv, master chef protv unde pot vedea)

  Video Master Chef episodul 1 din sezonul 6 reluare.

Server I/Partea IPartea IIPartea IIIServer II/Partea IPartea IIPartea IIIPartea IV

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Master Chef ProTV Sezonul 6 episodul 1 online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri