Las Fierbinti Sezonul 8 Episodul 2 online pe internet

0 comentarii
Las Fierbinti Sezonul 8 pe net


 Vezi LAS FIERBINTI Sezonul 8 episodul 2 online pe internet.

 Mirela Oprisor, care interpreteaza pe Aspirina din "Las Fierbinti” declara ca nu o mai iubeste nimeni si ca asa este dupa varsta de 40 de ani, barbatii nu se mai uita la ea cum o faceau altadata. A incercat totul, a schimbat si peruca si tot degeaba.

 Primarul Vasile va incerca sa aiba un "profit" mai mare din meseria de primar si va incerca sa nu mai fie la fel de usor de pacalit ca in sezonul trecut. De aceea el este ajutat de Robi, politistul satului, care uneori si el incearca sa il traga in piept pe domnul primar, Gheorghe Ifrim.

 Cei trei magnifici din serialul Las Fierbinti Bobita, Dorel si Giano ne vor amuza ca si pana acum cu afacerile in care doresc sa se bage, doar doar sa se imbogateasca rapid. Betivii satului, Ardiles, Celentano si Firicel vor scoate niste perle pe gura cum nu iti poti imagina.


 Las Fierbinti sezonul 8 episodul 1 la PROTV online
Urmariti Las Fierbinti Sezonul 8 episodul 2 din 17 septembrie 2015 online pe netServer IIDă-ne un like :

Comments

0 comments to "Las Fierbinti Sezonul 8 Episodul 2 online pe internet"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri