Contracted Phase II 2015 film online subtitrat HD

0 comentarii

Contracted Phase II 2015 film online

 Urmareste pe internet Filmul Contracted Phase II 2015 online subtitrat HD

 Este un film de nota 5,2 pe site-ul imbd.com. Actiounea filmul se desfasoara in jurul virusului care a infectat pe niste tineri, iar unul dintre ei cauta leacul. El trebuie sa gaseasca sursa de unde a pornit acest virus si face orice pentru a reusi deoarece chiar iubita lui a fost contaminata. Acum si l;ui i-a aparut semne ale virusului pe corp.

 Lumea este impanzita de zombii si tot felul de persoane mutilate. Filmul este unul de groaza si actiune. In film joaca actrita Alice Macdonald.

 Va dorim vizionare placuta! Vezi video Filmul Contracted Phase II 2015 online subtitrat HD


SERVER 2


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Contracted Phase II 2015 film online subtitrat HD"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri