Burlacita Sezonul 3 Episodul 4 online 24 septembrie 2015

0 comentarii
Burlacita Daniela Crudu sezonul 3 online


  Urmareste si tu pe Antena 1 Burlacita Sezonul 3 Daniela Crudu Episodul 4 online integral joi 24 septembrie 2015

 Confl;ictul dintre cei doi concurenti Suhaib și Yanis, a pornit de la un simplu joc de carti. Ei si-au spus cuvinte urate, injurandu-se reciproc si s-au facut fete. Totul a degenerat dar ceilalti baieti i-ai oprit.

  Daniela Crudu are parte de un masaj, in aer liber, timp in care chiar ea decide sa ii faca masaj lui Yanis, caruia dupa intalnirea si balaceala din apa, i-a sarit in brate. Moment dupa care i-a daruit un trandafir. Server 1 Burlacita Daniela Crudu Sezonul 3 Episodul 4 din 24 septembrie 2015 pe internet Antena 1Partea 2

Server 2 / Partea 1Partea 2Server II


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Burlacita Sezonul 3 Episodul 4 online 24 septembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri