Burlacita Sezonul 3 Episodul 3 online 23 septembrie 2015

0 comentarii
Burlacita Daniela Crudu sezonul 3 online


  Urmareste si tu pe Antena 1 Burlacita Sezonul 3 Daniela Crudu Episodul 3 online integral miercuri 23 septembrie 2015

 In episodul trei un concurent devine violent si sare la bataie la un alt concurent. Ceilalti intervin imediat pentru a calma spiritele si pentru stinge conflictul. Totul vine pe seama rautatilor si cuvintelor grele aruncate intre tineri participanti la emisiune. Radu Valcan intervine si el si le reaminteste concurentilor care este regulamentul emisiunii.

 Pietro Summa este italianul care spera ca o va da pe spate pe Cruduta cu cele 11 tatuaje ale sale. El a fost sportiv de performanță, in trecut a practicat K1 și tae b. El provine dintr-o familie foarte instarita, dar el se considera oaia neagra a familie. Isi doreste o femeie care sa stie ce vrea si la locul ei.


 Unde pot vedea episodul 3 din Burlacita sezonul 3 Daniela Crudu, este editia in care apare primul sarut din acest sezon. Totul vine dupa ce Burlacita ii va supune pe toti baietii la mai multe teste si doar cel care va trece cu brio va avea o intalnire privata cu ea. Server 1 Burlacita Daniela Crudu Sezonul 3 Episodul 3 online video integral 23 septembrie 2015 Antena 1Server II


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Burlacita Sezonul 3 Episodul 3 online 23 septembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri