Burlacita Daniela Crudu Episodul 5 online 30 septembrie 2015

0 comentarii
Burlacita Daniela Crudu sezonul 3 online


  Urmareste si tu pe Antena 1 Burlacita Sezonul 3 Daniela Crudu Episodul 5 online integral miercuri 29 septembrie 2015


 Suhaib este cel care a parasit competitia, el in episodul trecut a avut o cearta cu unul dintre baieti si chiar au inceput sa se i-a la bataie. Sa fie oare acesta motivul pentru care a fost eliminat ?

 Daniela Crudu si-a sarbatorit implinirea celor 26 de ani, in timp ce filma pentru show-ul Burlacita. Ea a mers intr-un club de noapte, impreuna cu baietii care o curteaza sa petreca de ziua ei, unde a curs multa sampanie. A primit o gramada de cadouri, dar ea marturisit ca nu isi dorea decat sa fie cu ei si sa ii cante "La multi ani!".

 O cursa de inot are loc a doua zi, organizata de Daniela, pentru a avea o intalnire privata cu ea, baietii trebuie sa castige cursa.
 Server 1 Burlacita Daniela Crudu Sezonul 3 Episodul 5 din 29.09.2015 pe internet Antena 1Server 2


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Burlacita Daniela Crudu Episodul 5 online 30 septembrie 2015"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri