Burlacita Daniela Crudu Episodul 2 online 16 septembrie

0 comentarii
Burlacita Daniela Crudu sezonul 3 online


  Urmareste si tu pe Antena 1 Burlacita Sezonul 3 Daniela Crudu Episodul 2 online integral miercuri 16 septembrie 2015

 In aceasta seara, un concurent intarzie la prima intalnire cu Daniela Crudu si asta o scoate din sarite. Sa fie acesta un motiv intemeiat sa il elimine direct sau ii va mai acorda o sansa vom vedea miercuri 16 septembrie. Daca a vrut sa impresioneze a reusit, prin faptul ca nu a venit la timp la prima lui sansa, asta doar pentru ca petrecut prea mult timp in fata oglinzii.

 Burlacita sezon 3, invita pretendentii la o plimbare cu barca si dupa merg la un parc de distractii. Un tanar va avea parte de o intalnire privata cu Daniela, o plimbare romantica pe malul marii, pe nisip, plimbandu-se amandoi pe doi cai superbi. Totul se sfarseste cu o cina romantica pe malul marii.

 Daniela a participat in aceasta saptamana si la show-ul Poftiti de va iubiti alaturi de Nea Marin, este o vedeta devotata Antena1.

 Unde pot vedea episodul 2 din Burlacita Daniela Crudu va elimina un concurent si vor ramane doar 10, deoacere ea a ales 11 acum o saptamana. Server 1 Burlacita Daniela Crudu Sezonul 3 Episodul 2 online video integral 16 septembrie 2015 Antena 1Server II


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Burlacita Daniela Crudu Episodul 2 online 16 septembrie"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri