ACS Poli Timişoara Steaua Bucureşti 13 septembrie live online pe Tvr 1 si Digi Sport 1

0 comentarii
ACS Poli Timişoara Steaua Bucureşti 13 septembrie live


 Astazi 13 septembrie 2015 se joaca ACS Poli Timişoara Steaua Bucureşti live pe internet, meci contand pentru etapa 10 din Liga 1. Steaua ocupa locul 5 cu 16 puncte si Poli Timisoara locul 11 cu doar 8 puncte.

 Banatenii vin cu doua vitorii, o victorie in Cupa Romaniei si alta victorie in Liga 1. Florin Marin, antrenorul echipei spera intr-o victorie in aceasta seara.

 ACS Poli Timişoara Steaua Bucureşti 13 septembrie 2015 live online pe Tvr 1 si Digi Sport 1

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "ACS Poli Timişoara Steaua Bucureşti 13 septembrie live online pe Tvr 1 si Digi Sport 1"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri