Te pui cu blondele Ramona Bădescu și Mihai Tatulici 19 august 2015


Te pui cu blondele Ramona Bădescu și Mihai Tatulici 19 august 2015


  Editia online "Te pui cu blondele?" de miercuri seara 19 august 2015, aduce in platou pe  Ramona Bădescu și Mihai Tatulici.

 Actrita romana care este stabilita in Italia si care a jucat in multe filme italiene, vine in platou la Dan Negru, alaturi de binele cunoscut jurnalist Mihai Tatulici. Ramona in trecut a fost si model, iar din 2008 a intrat in politica.

 Mama lui Ramona Badescu va veni in emisiune pentru a pregati o mare surpriza ficei sale, fapt ce o va impresiona pana la lacrimi pe frumoasa actrita.

 Mihai Tatulici va gati pentru blondele din platou, la initiativa unei fete. Cat de bine va gati vom vedea in aceasta seara ;a ora 20:30 pe postul Antena 1.

  19 august 2015 Te pui cu blondele ? pe internet


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri