The Avengers Age of Ultron Razbunatorii online subtitrat HD 2015


The Avengers: Age of Ultron online subtitrat 2015


 The Avengers: Age of Ultron 2015 Răzbunătorii Sub semnul lui Ultron online subtitrat in limba romana HD.

 Filmul este o continuare a povestii Razbunatorii, unde domina Iron Man, Capitanul America, Thor, Vaduva Neagra si Hulk. De aceasta data Iron Man, creeaza un robot care dispune de o nemaintalnita inteligenţă artificială. Ultron va incerca sa distruga pacea de pe planeata.

 Eroii nostri sunt dispusi sa faca orice pentru a readuce pacea pe Pamant si pentru aceasta se unesc in forte si au ajutorul lui Nick Furry si a agentului Maria Hill. Ultron este de doua ori mai puternic, el poate contra mintile oamenilor si poate emite radiatii ce distrug tot din jur. Totul devine mult mai dificil din moment ce Razbunatorii se infrunta cu doi noi rivali Wanda şi Pietro Maximoff.

 Filmul The Avengers Age of Ultron Razbunatorii sub semnul lui Ultron este un film fantastic, plin de actiune, aventuri si SF. Filmul este sub regia lui Joss Whedon. Actorii principali din acest film sunt Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Chris Evans si Elizabeth Olsen. Filmul are o durata de 141 minute si este disponibil pe ecranele romanesti din aprilie 2015.


 Urmariti filme online The Avengers: Age of Ultron 2015 Răzbunătorii Sub semnul lui Ultron subtitrat in limba romana


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri