Temptation Island Insula iubirii episodul 9 21 iunie 2015 onlineTemptation Island Insula iubirii episodul 9 21 iunie 2015 online

  Vezi online INSULA IUBIRII TEMPTATION ISLAND EPISODUL 9 ONLINE duminca 21 IUNIE 2015.

 Este ziua 10 pe insula, ziua in care Bogdan o vede pe Andreea, iubita lui, din nou in bratele ispitei, Matei, ceea ce il face sa puna capat relatiei dintre el si Andreea. Dupa cum decurc lucrurile pe Insula, Andreea a inceput sa tina foarte mult la Matei si pare a fi indragostita de el. Dupa cum marturiseste, Matei pentru ea este singurl barbat care o face sa se simta femeie, cu adevarat. Ea a acceptat provocarea lui Matei, de a merge la el in camera, cand toti dorm.

 Alina este ultima fata ce a intrat pe Insula, a avut parte de o mare surpriza, la care nu se astepta. Sorin a pregatit pentru ea un dans provocator, el i-a dansat in poala, dezbracandu-se pana la chiloti.

 Temptation Island Insula Iubiri primul sezon episodul 9 duminica 21 iunie de la ora 20:30 pe Antena 1 live.


Temptation Island Insula iubiri episodul 9 din data 21 iunie 2015 online live


Partea 2 Partea 3 Partea 4 Partea 5

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri