Temptation Island Insula iubirii episodul 8 15 iunie 2015 onlineTemptation Island Insula iubirii episodul 8 15 iunie 2015 online

  INSULA IUBIRII TEMPTATION ISLAND EPISODUL 8 ONLINE duminca 15 IUNIE 2015.

 Liviu a izbucnit si a inceput sa tipe si s-a enervat la maxim, deoarece crede ca iubita lui Loredana, s-a apropiat prea mult de una dintre ispite. Loredana incepe sa planga si sa il renege, dar Andreea o consoleaza si ii este alturi la greu. A iesit la iveala marele lor secret: Liviu in trecut a batut-o pe Loredana.

Andreea se intalneste cu Matei intr-un loc foarte romantic si placut. Iubitul ei, Bogdan este in apropiere si urmareste cum decurge intalnirea pe un laptop, live. El a venit foarte aproape pentru a auzi cu urechi lui ca tot ce zic cei din emisiune este adevarat.

 Temptation Island Insula Iubiri primul sezon episodul 8 duminica 15 iunie de la ora 20:30 pe Antena 1 live dand click aici.


Temptation Island Insula iubiri episodul 8 din data 15 iunie 2015 online live


Partea 2 Partea 3 Partea 4 Partea 5 Partea 6

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri