Temptation Island Insula iubirii episodul 7 iunie 2015 onlineTemptation Island Insula iubiri Primul episod online live

  INSULA IUBIRII TEMPTATION ISLAND EPISODUL 7 ONLINE duminca 7 IUNIE 2015.

 Este seara in care un nou cuplu vine sa isi testeze dragostea ce si-o poarta pe insula iubirii la temptation Island. Alina Voinea și Alexandru Mărgineanu snt cei doi care fac parte din noul cuplu ce intra pe insula. Ei intra in show, dupa ce Ovidu a decis ca nu mai vrea sa stea departe de iubita lui Petra si vor iesi din show. El o va cere de sotie si ii va jura dragoste eterna. Noul cuplu urmaeaza sa se casatoreasca si vin aici pentru asi testa dragostea si sentimentele care zic ei sunt profunde.

 Liviu este cel care va fi certat de Radu Valcan, caruia nu ii place cum o trateaza pe iubita lui Loredana, asta dupa ce is la iveala amanunte din viata lor privata. Totul in epsiodul 7 din Insula Iubirii.

 Andreea si Matei se plac din ce in ce mai mult si se doresc. Andreea petrece foarte mult timp cu el si profita de aceastqa vacanta pe insula. Matei se gandeste sa o minca ca Tomi, actualul ei iubit s-ar fi sarutat cu o fata, pentru a vedea cum reactioneaza.

 Temptation Island Insula Iubiri primul sezon episodul 7 duminica 7 iunie de la ora 20:30 pe Antena 1 live dand click aici.


Temptation Island Insula iubiri episodul 7 din data 7 iunie 2015 online live


server 2


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri