Te pui cu blondele Stela Popescu Cătălin Moroșanu Daniel Buzdugan 24 iunie 2015 online


Te pui cu blondele Stela Popescu Cătălin Moroșanu Daniel Buzdugan 24 iunie 2015 online


  Emisiunea"Te pui cu blondele?" din data de 24 iunie 2015, invitatii sunt este Stela Popescu, Cătălin Moroșanu si Daniel Buzdugan online la Antena 1

 Invitatii lui Dan Negru sunt de marca, ei au mai fost la acest show tv, dar s-au intors pentru a-si lua revansa, de atunci cand nu au castigat premiul. Stela Popescu, Catalin Morosanu si Daniel Buzdugan vor face un show de exceptie. Ei vor raspunde la intrebari de cultura generala, dar si multe intrebari capcana.

 Cele 50 de blonde  nu vor ezita sa puna intrebari invitatilor. Sunt 3 moldoveni getbeget

 Blonda suprema ii va face un cadou indedit lui Catalin Morosanu. Este vorba despre un trening. Blonda a elucidat misterul si a zis: „Asa recunosti un ginere la o nuntă moldovenească, după treningul noul!”. La care Catalina a adaugat Pe de altă parte „eu cu treningul asta o să ies cu băieții în sat!”.

 Episodul 2 din noul sezonul 2015 Te pui cu blondele ? unde sunt invitati Stela Popescu, Catalin Morosanu si Daniel Buzdugan video online.


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri