San Andreas Dezastrul din San Andreas online subtitrat 2015


San Andreas Dezastrul din San Andreas online subtitrat 2015


 San Andreas Dezastrul din San Andreas online subtitrat Full HD 2015.

 Este un film de actune in care rolul principal ii este atribuit actorului Dwayne Douglas Johnson. Actorul principal si sotia lui doresc sa isi salveze fetita dintr-un cutremur de 9 grade, in San Andreas, el fiind pilot de elicopter. Totul degenreaza si se vad chiar ei prinsi printre darapanaturi si trebuie sa isi salveze pielea.

Filmul va apare in Romania pe ecrane in format 3D HD, incepand cu data de 29 mai, film produs de Warner Braos si regizat de Brad Peyton. Un film de nota 8, care maia duce pe marile ecrane in roluri de exceptie si actorii Carla Gugino si Alexandra Daddario.Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri