Poftiti pe la noi Sezonul 2 Episodul 9 online 8 iunie 2015


Poftiti pe la noi Sezonul 2 Episodul 8 online 2 iunie 2015

  Serialul Poftiti pe la Noi Poftiti si daruiti Sezonul 2 Episodul 9 din data de 8 iunie 2015 online

 Episodul noua din Poftiti pe la noi de pe Antena 1 aduce vedetele : Virgil de la Iadul Bucatarilor,, Daniela Crudu, asa zisa Cruduta, Jean de la Craiova si Bianca Dragusanu,  care vor merge langa Targu Jiu, la Targunesti, intr-o familie cu multi copii. Ei traiesc intr-o casa veche ca la tara,din pamant. Tatal, Bobeanu Daniel Florin este sudor si intretine 8 copii.

 Virgil starneste o adevarata invidie, cand ajunge la Nea Marin, deoarece are 10 bagaje: 21 de perechi de pantofi, 14 perechi de pantaloni, 36 de camasi si vreo 6 costume. Nea Marin l-a facut nebun, cand a vazut cate haine are pentru doar 3 zile.

 Va dorim vizionare placuta!Server 1

Partea 2

Server 2 / Partea 1

Partea 2Partea 3Partea 4Partea 5


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri