Poftiti pe la noi Sezonul 2 Episodul 11 online 15 iunie 2015


Poftiti pe la noi Sezonul 2 Episodul 8 online 2 iunie 2015

  Serialul Poftiti pe la Noi Poftiti si daruiti Sezonul 2 Episodul 11 din data de 15 iunie 2015 online

 Al unsprezecelea episod din Poftiti pe la noi de pe Antena 1 aduce patru noi vedetele :  Diana Munteanu, Rona Hartner, Nicolai Tand și CRBL care au venit Maramureș, unde doresc sa ajute si sa faca un bine pentru corul de bărbați din Finteușu Mare să ducă mai departe tradiția.

 Diana si Rona se costumeaza in tiganci si pleaca in piata pentru a strange bani, pentru a ajuta corul din Finteusu Mare. Ele vor sa vanda flori si seminte. In cateva minute vin politistii langa ele si le intreaba de certificatul de producator. Ele cum nu au nu stiu cum sa reactioneze si in speranta ca le va recunoaste, cred ca este o gluma. Totul este serios si politistii le alunga din piata.

 Va dorim vizionare placuta! Poftiti pe la noi Poftiti si daruiti episodul 11 din 15 iunie 2015 Server 1Partea 2Server 2 / Partea 1Partea 2


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri