Mare si tare Get hard 2015 HD online subtitrat


Mare si tare Get hard 2015 HD online subtitrat


  MARE SI TARE hd online, o comedia spumoasa, aparut in primavara lui 20155. Actorii ce joaca rolurile principale sunt: nimeni altul decat, Will Ferrell, Kevin Hart si Alison Brie.

  Daca ai bani si esti un afacerist bogat, cu multe milioane de dolari totul ti se pare foarte roz. Urmeaza sa te casatoresti cu o fata tanara si frumoasa. La nunta ta vine FBI-ul si te ridica pentru multe capete de acuzare, delapidare si coruptie, imediat te gandesti ce ai gresit si unde. Cand te stii curat si ca nu ai furat nimic, inseamna ca cineva ti-a inscenat totul. Dar cine ? Ai timp 30 de zile sa iti pui viata in ordine si sa te pregatesti pentru 10 ani de inchisoare in cea mai mare si periculoasa inchisoare din zona.

  Wiil Ferrell este cel care descopera ca cel ce i-a inscenat totul a fost chiar socrul sau ...

 Filmul GET HARD  online subtitrat poate di urmarit pe internet doar aici in calitate hd si subtitrat in romana Mare si tare Get hard 2015 online VIDEO tradus
Sursa video Youtube


Sursa foto imbd

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri