Mad Max Fury Road 2015 online subtitrat


Mad Max Fury Road 2015 online subtitrat


 Filmul Mad Max Fury Road: Drumul Furiei 2015 online subtitrat in romana, este al patrulea din marea serie.

 Actiunea se petrece in anul 45 de la sfârşitul lumii. Totul este diferit de acum, este momentul in care nu mai există lege, nu mai există energie electrică, apă potabilă, si toti sunt in mila soartei. În Mad Max: Fury Road, totul este distrus, orasele mari si frumoase sunt arse din temelii, toti se lupta pentru apa, petrol si viata, care este din ce in ce mai grea. Aerul este foarte incarcat si foarte greu de respirat.  Putinii oameni care au mai supravetuit traiesc in pustiu. Aici totul este controlat de cei care detin contrulul asupra putinei ape ramase pe Pamant. Citadela şi aliaţii săi, Gas Town şi Bullet Farm controleaza viata si apa, din pustiu.

 Este un film de exectie care a scmbat viziunea filmelor de actiune si de razboi. Actiunea se petrece in Nambia, unde se lupta oamenii ramasi la sfarsitul erei noaste. La festivalul filmelor de la Cannes, acest film Mad Max: Fury Road a fost aplaudat de peste 2300 de jurnaliști.

 Filmul Drumul Furiei este pe ecranele din Romania din data de 15 mai 2015SERVER 1


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri