Jurassic World 2015 online subtitrat in Romana HD


Jurassic World 2015 online subtitrat in Romana HD


 Filmul Jurassic World 2015 subtitrat in Romana HD

 Filmul este o continuare a mult cunoscutului film Jurassic Park, de acum 22 de ani. Totul se petrece intr-un parc de distractii din Isla Nublar, aici creaturi ciudate si dinozauri sunt vii datorita unei tehnologii cu adevarat surprinzatoare. Pentru a creste numarul de vizitatori Corporaţia Patel doreste sa renarsca un nou dinizaur. Ce iese ii surprinde pana si pe creatori. angajatii parcului dar si pe vizitatori, care se trezesc intr-un infern. Toti incearca sa scape de aceasta creatura scapata de sub control.

 Filmul Jurasic Parc 2015 a aparut pe ecranele din Romania in data de 12 iunie 2015. Este un film de actiune, sf si aventura. Filmul este regizat de Colin Trevorrow. Filmul a primit 7,6 stele din partea cuoscutului site imdb.


Film Jurassic World video online subtitrat in limba romana HD 2015


Server II


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri