Irlanda de Nord Romania live calificari euro 13 iunie 2015


Irlanda de Nord Romania live calificari euro 13 iunie 2015

 Urmariti pe internet meciul Irlanda de Nord - Romania LIVE, meciul contand pentru Calificari la Euro 2016, se joaca sambata 13 iunie 2015.

 Romania joaca cel mai important meci din aceste preliminarii, in deplasare, in Irlanda de Nord. Este meciul cel mai important, deoarece decide daca Romania va ramane pe primul loc, in grupa F. Meciul este transmis in direct de la Belfast.


 Anghel Iordanescu a convocat cei mai apreciati romani, de la echipele de club. El a revenit la nationala cu o victorie in fata celor din Insulele Feroe, cu 1-0.

 Romania ocupa primul loc cuy 13 puncte, dar suntem urmariti de Irlandezi care sunt pe locul doi la un punct diferenta. Ungaria ocupa locul 3 cu 9 puncte. Ungaria joaca si ea tot astazi impotriva echipei clasate pe locul 4, in grupa noastra.

 Un rezultat de egalitate nu ne-ar avantaja cu nimic, deoarece daca Ungaria castiga in aceasta seara s-ar apropia la doar 2 puncte de noi. Va reamintim cu noi am invins Irlanda cu 2-0 acasa la noi, in noiembrie 2014.

 Echipa de fobal a Romaniei este formata din: Tătărușanu – Papp, Chiricheș, Dr. Grigore, Sepsi – Pintilii, Prepeliță – Torje, Maxim, Chipciu – Keșeru


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri