Filmul Poltergeist online subtitrat HD 2015


Filmul Poltergeist online subtitrat HD 2015


 Filmul Poltergeist online subtitrat in romana 2015 pe internet.

 Filmul este un horror de exceptie, realizat de producatorii filmelor "Cartea Mortilor" si "Blestemul",  in regia lui Gil Kenan. O familie normala se muta intr-o casa de la tara, dupa ce tatal isi pierde locul de munca.

 In noua casa totul este frumos si perfect pana ce fiica ii este rapita de monstrul din dulap. Toti din familie se inspaimanta si incearca sa elucideze misterul disparitie. Sotia lui Eric, poate comunica cu persoanele decetate. Pe fir intra si o personalitate tv si un medica parapsiholog, pentru ai ajuta in aflarea adevarului. Cu totii ajung la un verdict, casa este bantuita si spiritele fac rau ...

 Filmul Pltergest este o reproducere a filmului din 1982, film ce purta acelasi nume. Actori ce joaca in acest thriller sunt : Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt.

Poltergeist online subtitrat in romana 2015 Server II

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri