Temptation Island Insula iubirii episodul 4 17 mai 2015 onlineTemptation Island Insula iubiri Primul episod online live

  Al patrulea episod din Temptation Island  Insula iubirii este duminica de la 20:30 pe Antena1.

 Liviu a fost cel care a inceput sa injure ispitele, care s-au distrat  si nu au avut bunul simt sa faca si curat la plecare. Au ramas cu mesele pline de bauturi si tot ei trebuiau sa faca curat. Tot Liviu a fost cel care a vut prima intalnire privata cu Bianca, chiar cea cu care acum o sapt s-a certat, poate doar pentru a clarifica cele intamplate in trecut.

Fetele au fost anuntate ca a venit Politia, la petrecerea baietilor. Baietii au dat muzica foarte tare, la o ora foarte tarzie si Politia si-a facut aparitia ca sa ii avertizeze ca nu este bine ce fac.

  Ispita Tony si Deea se apropie din ce in ce mai mult. Ei se plimba pe plaja si au ramas singuri pana tarziu in noapte pe o canapea. Deea ii marturiseste ca isi doreste sa isi petreaca noaptea cu el acolo.


 Temptation Island Insula Iubiri primul sezon episodul 4 duminica 17 mai de la ora 20:30 pe Antena 1 live dand click aici.


Temptation Island Insula iubiri episodul 4 din data 17 mai 2015 online live
Partea 2 Partea 3

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri