Temptation Island Insula iubirii episodul 3 10 mai 2015 onlineTemptation Island Insula iubiri Primul episod online live

  Al treilea episod din Temptation Island  Insula iubirii este duminica de la 20:30 pe Antena1.

 Temptation Island Insula Iubiri primul sezon episodul 3 duminica 10 mai de la ora 20:30 pe Antena 1 live dand click aici.

 Este deja a treia editie din show-ul Insula iubirii, apar deja primele sarutari. Una dintre fete s-a sarutat cu una dintre ispite. Loredana și Matei îl agită puțin pe iubitul tinerei.

 Ispitele pun la cale un plan pentru ai face pe baieti sa uite de iubitele lor. Barbatii din competitie, au inceput sa li se faca dor de iubite, dar langa ei sunt doar ispitele, asa ca ele vor sa prifite de acest lucru. Ele zic baietilor ca sunt acolo pentru a se distra si sa nu rateze aceasta sansa, asa ca ii invita la dans si voie buna.

 Ispitele au venit imbracate indecent, doar doar sa trezeasca simturile baietilor.
Temptation Island Insula iubiri episodul 3 din data 10 mai 2015 online live
Server I/Partea I

Partea IIPartea IIIPartea IVServer II/Partea IPartea IIPartea IIIPartea IVDă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri