Romanii au talent Sezonul 5 episodul 9 1 mai 2015 online


Romanii au talent Sezonul 5 episodul 9 1 mai 2015 online

 De 1 mai 2015 nu ratati  episodul 9 din sezoul 5 Romanii au talent online video reluare.

 Aceasta editie este ultima confruntare inainte de semifinale, azi veti cunoaste ultimii concurenti care pot ajunge in semifinale. Cu tot cu cei de astazi, vor fi 60 de concurenti ce intra in semifinale ce vor fi transmise live de ProTv.

 Dansul este la el acasa la Romanii au talent, vom avea parte si de magie sau dans acrobatic, dar pe scena vor urca si pictori sau majorete.

 Tot in editia de vinerea aceasta, un concurent va reusi sa surprinda si sa impresioneze juratii, dar si pe Smiley si Pavel Bartos. El va demonstra ca belly-dance-ul nu este practicat doar de fete si ca un baiat poate dansa chiar mai bine. Miscarile lui vor uimi juriul, iar comentariile in ceea ce priveste prestatia acestuia vor fi savuroase.

 Avem parte de o demonstratie de curaj si de dibacie din partea unei doamne de 62 de ani, care se simte tanara si in putere. Jurati vor fi placut surprinsi si va trece in semifinala, moment mult asteptat de doamna, care a fost sfatuita sa nu renunte niciodata sa faca ce ii place.


 Editie speciala de 1 mai 2015 PRO TV LIVE , de la 20:30, a opta editie din Sezonul 5 episodul 9  video pe internet

Romanii au talent Sezonul 5 episodul 9 video partea 1


Server 1


Server 2


Server 3


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri