Poftiti pe la noi Sezonul 2 Episodul 1 online 10 mai 2015


Poftiti pe la noi Sezonul 2 Episodul 1 online

  Emisiunea Poftiti pe la Noi Poftiti si daruiti Sezonul 2 Episodul 1 din 11 mai 2015 online

 Incepe un nou sezon Poftiti pe la noi, pe Antena 1, prezentat de Nea Marin Barbu. Este prima editie in care avem va invitati speciali pe Liviu Varciu, Nicoleta Luciu, Oana Roman si Pepe.

  Toti acestia il vor ajuta pe Parintele Manuel, Emanuel Radu, pe numele sau adevarat, care infinteaza un centru de prevenire a abandonului scolar. El a infintat o fundatie, Asezamantul Bucuria Ajutorului.  El si-a daruit propria casa pentru a avea unde sa infinteze aceasta fundatie.

 Echipa va merge in urlati, un sat atestat de 500 de ani, cu muzeu propriu. Unde vor merge sunt 30 de copii, care isi petrec o parte din zi la asezamant.
Server 1 Server 2

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri