Insula iubirii episodul 6 31 mai 2015 onlineInsula iubirii episodul 6 31 mai 2015 online


 Urmareste Temptation Island  Insula iubirii Episodul 6 online integral pe Antena1. In acest episod Deea marturiseste ca nu are o relatie adevarata cu Cristi. Ea nu l-a iertat pentru ca in trecut Cristi a inselat-o. Ea marturiseste ca il iubeste dar isi doreste un barbat care sa o faca sa se simta cu adevarat femeie si sa nu o insele. Ea se simte din ce in ce mai bine cu ispita, adica Tomi si isi doreste sa faca dragoste cu el.

 Ovidiu are o fetita dintr-o casatorie anterioara si el a fost pus in fata unei alegeri, sa ao aleaga pe actuala iubita sau fetita lui. El a a ales sa ramana cu iubita lui, adica Petra. El declara ca nu stie cum va fi daca va fi inselat si nici nu isi poate imagina asta.


 Temptation Island Insula Iubiri primul sezon episodul 6 duminica 31 A1


Prima parte video
Partea 2

Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri