Finala Cupa României Steaua U. Cluj online pe ProTV 31 mai 2015


Finala Cupa României Steaua U. Cluj online pe ProTV 31 mai 2015


 Cupa României Steaua U. Cluj in direct pe ProTV 31 mai 2015 online.

 Dupa ce deja Steaua este campioana Romaniei, urmeaza meciul care o poate face si castigatoarea cupei Romaniei, ar fi al doilea trofeu consecutiv si ar fi al treilea trofeu in acest sezon. Steaua Bucuresti nu a avut un retur foarte bun, multi suporteri fiind suparati ca jucatorii nu au jucat ca o adevarata campioana. A venit si batalia dintre sefii echpei si jandarmeria romana, care s-a declarat adevarata proprietara a numelui si emblemei Steaua.

 Steaua a castigat campionatul in 2015, dupa un 0-0 la Iasi, unde nu a reusit sa treaca de Echipa CSMS IASI, dar a fost ajutata de Otelul Galati, echipa retrogradata care a castigat in fata echipei clasate pe locul doi ASA TArgu Mures.

 Cel mai bine pentru Romania, ar fi ca Universitatea Cluj sa castige Finala Cupei Romaniei, astfel am avea mai multe echipe in cupele europene.

 Urmariti live Finala Cupei Romanei 2015 online pe Protv
Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri