Ferma vedetelor episodul 49 14 mai 2015 online


Ferma vedetelor episodul 49 14 mai 2015 online


 Show-ul de televiziune Ferma Vedetelor episodul 49 14 mai 2015 video online.

 Concurentii sunt preocupati sa gaseasca comoara ascunsa si incep sa caute si sa sa rascoleasca fiecare locusor. Incep in padure si intr-o apa foarte murdara. Ei au construit o pluta sa poata cerceta lacul. Gina Pistol a fost cea care a gasit comoara, a vazut o franghie in apa, si a venit Ionut imediat sa o scaota, era un bolovan si o sticla.

 Vica si Ionut s-au certat din cauza nerespectarii regulilor de joc. Cristina si Vica au acceptat sa faca un dush cu apa rece, daca Nea Rata le aduce ingediente sa faca ciocolata de casa.

 Fostii concurentii trebuie sa decida o persoana care va parasi casa. Ei revin in ferma pentru a vota. Concurentii ramasi se gandesc deja cum s-au comportat ei cu cei care au plecat, deoarece cred ca li se va intoarce prin voturi de a pleca din ferma. Cu cat trece mai mult timp, cu atat doresc mai mult sa castige cei 50.000 de euro.


 Urmariti cu incedere pe internet Ferma vedetelor episodul 49 din 13.05.2015 online liveFerma vedetelor episodul 48 online videoPartea 2Partea 3


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri