Ferma vedetelor episodul 41 online


Ferma vedetelor episodul 41 online


 Luni 4 mai 2015 urmariti Ferma Vedetelor episodul 41 video online.

 Incepe o noua saptamana si din nou concurentii se cearta. Vica primit reprosuri din partea Doinitei, care tocmai ce a parasit Ferma si acum a simtiti nevoia sa ii transmita cateva cuvinte, persoanei cu care nu s-a prea inteles, Vica. Vica a raspuns destul de dur.

 Doinita a ales ca si Fermier Sef pe Gina Pistol. Ionut Iftimoaie a recunoscut ca a cerut Doinitei sa nu il aleaga pe el. Gina a dorit si ea sa fie aleasa mai tarziu ca sa se poata bucura mai mult de imunitatea de Fermier Sef.

 Concurentii se plang ca nu a venit vanzatorul si ei nu mai au provizii. Plus ca le-au fost furati 100 de monede. Si ce mare nevoie aveau de ei.

 Nea Rata vine cu vesti bune si cu sarmale si le zice ca vor avea invitati, astfel ca trebuie sa faca curat in camera Fermierului Sef.


Ferma vedetelor episodul 41 4 mai 2015 online videoServer 2


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri